Klubben, via Amanda Luna, har søgt og fået tilskud til afholdelse af “Matchpoint” et tværfagligt sommerprojekt med Nivås børn fra “Pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen”.

Projektets formål var at styrke fælleskabet, trivslen og selvværdet hos børn fra udsatte boligområder i Nivå og inspirere dem til at få et mere aktivt fritidsliv gennem deltagelse i forenings- og fritidsaktiviteter.

Amanda fik lavet en aftale med Nivå Nu som stillede med 23 børn den første dag, 27 den anden dag og 4 børn mere den sidste dag.

Børnene skulle lære at spille tennis, og fokus var på teknik, kondition og samarbejde men i høj grad også leg, fællesskab og bedre trivsel gennem et aktiv fritidsliv.

Børnene fik frokost hver dag og spiste sammen. Den sidste dag, efter 1,5 times tennisspil, tog de på udflugt til Nivågaards Malerisamling, hvor de skulle lære om den verdens kendte kunstner Dahn Vo, som ankom som flygtning til Nivå og gik i skole her indtil han blev smidt ud i 8. klasse.

Børnene skulle lave sjove og kreative historie- og fortælleøvelser for at blive klogere på Nivås historie.

På klubbens vegne vil vi takke mange gange Kultur- og Slotsstyrelsen, Kulturministeriet for deres støtte til at gennemføre dette projekt